Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 23
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 12
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 29
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 24
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 21
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 50
10 czerwca 2012
Dzisiaj dalszy ciąg wrażeń z warsztatów kulinarnych w Spocie...Wczorajsze warsztaty prowadził Grzegorz Łapanowskiw asyście Sebastiana Gołębiowskiego.Bardzo podoba mi się filozofia Grzegorza, czyli żyję by jeść, gotuję by żyć , a wszystko sprowadza się do tego, aby jedzenie było pyszne i doskonałe jakościowo. Powinniśmy gotować zdrowo, wykorzystując podukty lokalne i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 261
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 190
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 261
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 211
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 184
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 243