2 października 2012

W sobotę wzięłam udział w warsztatach kulinarnych z Marcinem Budynkiem, kucharzem celebrytą z Augustowa. Warsztaty były doskonałe, nauczyłam się wielu nowych rzeczy, między innymi niekonwencjonalnego łączenia smaków i tego, że można marynować rybę, zapomnianego u nas miętusa, w żubrówce, a ciasto czekoladowe na marcepanie wekowane najlepsze jest po kilku tygodniach.To, co dla...
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 15
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 79
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 16
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 21
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 82
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 21
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 520
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 459
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 547
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 460
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 432
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 496
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 521
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 475
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 533
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1439
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 783
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 632
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 544
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 510
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 456
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 453
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 443