Najnowsze przepisy
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 16
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 15
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 26
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 20
2 października 2012
W sobotę wzięłam udział w warsztatach kulinarnych z Marcinem Budynkiem, kucharzem celebrytą z Augustowa. Warsztaty były doskonałe, nauczyłam się wielu nowych rzeczy, między innymi niekonwencjonalnego łączenia smaków i tego, że można marynować rybę, zapomnianego u nas miętusa, w żubrówce, a ciasto czekoladowe na marcepanie wekowane najlepsze jest po kilku tygodniach.To, co dla...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 265
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 193
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 265
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 214
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 189
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 246