Najnowsze przepisy
Tarty do przygotowani w kilka chwil jeśli akurat mamy... ⇖ 31
Ajwar
Ajwar to pasta warzywna z papryki, baklazanow z dodatkiem pomidorow.Wywodzi sie z kuchni serbskiej i jest popularna na Balkanach. Oryginalny ajwar powinien byc zrobiony z pieczonej papryki. Jest rewelacyjny na kanapki, jako dip do grilla. Wyjadalam go ze sloiczka z bulka.4 baklazany4 lyzki koncentratu pomidorowego4 kg papryki czerwonej100 dkg cebuli8 zabkow czosnku1 papryczke chili2 lyzeczki czubr...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 491
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 266
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 431
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 283
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 261