Najnowsze przepisy
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 5
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 44
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 46
Amoniaczki
SKŁADNIKI: - 1 kg maki pszennej- 4 jaja- 4 zoltka- 2 szklanki cukru pudru- 20 dag masla- 1/2 szkl. kwasnej smietany- 1 cukier waniliowy- 2 dag amoniaku WYKONANIE :Wszystkie skladniki wyrobic, rozwalkowac na stolnicy na okolo 1/2cm wycinac ciasteczka (ksztalt wedlug uznania) moczyc w delikatnie roztrzepanym bialku, posypac cukrem krysztalem,Piec na zloty kolor w temp. okolo 160-190*
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 574
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 465
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 721
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 556
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 512
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 513