Najnowsze przepisy
Sałatka z brokułem i jajkiem to super propozycja dla... ⇖ 16
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 18
Filet z kurczaka zapiekany z pieczarkami i serem to pyszne... ⇖ 14
Sałatka z tego przepisu idealnie pasuje do kiełbasek i... ⇖ 12
Aperol Spritz
Aperol Spritz to ponad 110-letnia historia. Aperol Zacznijmy zatem od początku. W roku 1912 bracia Luigi i Silvio Barbieri, właściciele firmy z likierami mieszczącej się w Padwie, postawili sobie za cel stworzyć wyjątkowy likier, aperitif. Ich prace trwały siedem lat, a w roku 1919 powstał, po wielu próbach, błędach i tym podobnych historii Aperol. Idealna… Czytaj dalej Aperol Spritz Artykuł Aperol Spritz pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to...
Przepisy z bloga
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 61
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 144
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 55
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 62
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 45
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 70