Najnowsze przepisy
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 13
Sorbet Mango & Morela (Ninja Creami NC300EU) Sorbet... ⇖ 18
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 17
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 19
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 26
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 27
Babeczki dyniowe z jagodami

Żółciutkie, puszyste i wilgotne babeczki z dodatkiem jagód. Będą świetną przekąską na wycieczkę za miasto lub na drugie śniadanie do szkoły lub pracy. Z powodzeniem można użyć mrożonych jagód.Babeczki dyniowe:300 g mąki pszennej2 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczki sodyszczypta soli170 g cukruszklanka pure z dyni2 jajkałyżeczka ekstraktu z wanilii60 ml mleka140 g...
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 708
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 518
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6044
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 724
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1763
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 891
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 847
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 575
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 493
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 470