Najnowsze przepisy
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 12
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 17
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 30
Przepis ze strony supermarketu Morrisons.Składniki:(na... ⇖ 13
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 39
Babka łaciata (marmurkowa)
Przepis na tradycyjną babkę dwukolorową, taką ze starego przepisu babci. Babka jest bardzo puszysta, wilgotna i ma bardzo przyjemną strukturę dzięki zastosowaniu odpowiednich proporcji składników. Czas przygotowania: 30 min Czas pieczenia: 60 min SKŁADNIKI (na keksówkę 22×8 lub nieco większą, sprawdzi się też forma na babkę o pojemności ok. 1,5 l) 4 jajka L 220 g cukru (1 szklanka) 250 ml oleju (1 szklanka) 60 ml mleka (1/4 szklanki) 320 g mąki (2 szklanki) 1,5...
Przepisy z bloga
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 86
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 80
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 109