Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 31
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 83
Babka pomarańczowa na oleju i śmietanie
Przepis na bardzo wilgotną i puszystą babkę wielkanocną o intensywnym pomarańczowym aromacie. Ta babka jest zupełnie inna niż tradycyjne polskie wypieki tego typu. Przede wszystkim jest bardzo wilgotna dzięki odpowiednio dobranej recepturze. Zapraszam! Czas przygotowania: 30 min Czas pieczenia: 40 min Składniki: (na formę o pojemności 1 L) 1 pomarańcza 2 jajka 110 g cukru (1/2 szklanki) 200 g kwaśnej śmietany 18 % 120 ml oleju 1 łyżeczka naturalnego olejku pomarańczowego 250...
Przepisy z bloga
Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na... ⇖ 116
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 2592
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 91
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 85