Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/06/babka-z-brzoskwiniami-morelami-apricot.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti100 g mąki razowej/ 3.5 oz wholemeal flour/ 100 g di farina integrale130 g mąki orkiszowej/ 4.5 oz spelta flour/ 130 g di farina di farro spelta80 ml oliwy / 80 ml olive oil/ 80 ml di olio di oliva2 jajka/ 2 eggs/ 2 uova140 gcukrutrzcinowego/ 5 oz...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 6
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 21
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 108
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































