Najnowsze przepisy
ARTYKUŁ SPONSOROWANY Wina to nie tylko napoje, lecz... ⇖ 24
Przepis na orzeźwiające deserki w kubeczkach, czyli... ⇖ 24
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 32
Fit Przepis na Obiad: Kurczak w Jogurtowej Marynacie z... ⇖ 36
Bigos – tradycyjna dla kuchni polskiej, litewskiej i białoruskiej potrawa z kapusty i mięsa.
Sposoby podawania Istnieje wiele sposobow przygotowywania bigosu i jego odmian. Wszystkie opieraja sie na tych samych, zasadniczych skladnikach, rozniac sie jedynie niektorymi dodatkami i kolejnoscia ich dodawania. Podstawowymi skladnikami bigosu staropolskiego jest drobno szatkowana kapusta kiszona, kapusta swieza (niekiedy uzywa sie tylko kiszonej), rozne gatunki miesa i wedlin, suszone grzyb...
Przepisy z bloga
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 542
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 593
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 604