Biszkopt czekoladowy

Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki. Doskonały do przekładania kremami. Wilgotny i mocno czekoladowy.Składniki:6 jaj (wielkość M)160 g cukru8 g cukru waniliowego20 g skrobi kukurydzianej lub ziemniaczanej120 ml mleka90 ml oleju bezwonnego180 g mąki40 g kakao10 g proszku do pieczenia Sposób wykonania:Forma o wymiarach 28x18 cm wyłożona na dnie papierem do pieczenia.Wszystkie składniki, przygotowujemy, odważamy...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 7
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 11
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 22
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 113
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 54
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 60
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 62
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 199
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 132
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 293
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 244
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173