Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 32
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 84
Biszkopt który zawsze się udaje
Klasyczny biszkopt. Pieczony bez dodatku proszku do pieczenia, nie opadajacy. Biszkopt rosnie tylko dzieki dokladnemu, prawidlowemu ubiciu bialek i delikatnemu ich wymieszaniu z maka. Po upieczeniu mozna opuscic forme z ciastem z 30 cm wysokosci na podloge lecz nie jest to konieczne. Polecam! Skladniki:4 jajka3/4 szklanki cukru1/2 szklanki maki pszennej1/2 szklanki skrobi lub maki ziemniacza...
Przepisy z bloga
Idealne na zimowe śniadanie!Składniki:70 g mąki1 jajko2... ⇖ 364
Pyszny, letni i zdrowy obiadek. Do moich pulpecików... ⇖ 3974
Domowy deser dla najmłodszych, bez dodatku chemi i cukru.... ⇖ 507
Ciasto styropian lub inaczej zwane sernikiem bez sera. W... ⇖ 769
Babka marmurkowa. Puszysta i miękka a do tego bardzo... ⇖ 741