Bób w koperkowym sosie vinegrette
Źródło: http://katalogsmakow.blogspot.com/2018/08/bob-w-koperkowym-sosie-vinegrette.html
Przepis wypatrzylam na blogu O pietruszka. Wydal mi sie na tyle interesujacy, ze szybko postanowilam przygotowac bob wlasnie w ten sposob. Okazalo sie, ze tak podany bob smakuje wybornie. Zaryzykuje stwierdzenie, ze jest lepszy od tradycyjnie przygotowywanego bobu z bulka tarta. Sprobujcie, zakochacie sie w tym smaku.Skladniki, ktorych bedziemy potrzebowac:bob 500 g swiezy lub mrozony ...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 15
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 554
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 468
Wiadomo, nie wszyscy lubią podroby, ale czasami warto po... ⇖ 768
Bardzo lubięte ciasteczka ponieważ nie dość, że bardzo... ⇖ 700
Dzisiaj podrzucam Wam przepis na świąteczne muffinki... ⇖ 680
Ostatnio dawno nie wykorzystywałam kapusty pekińskiej w... ⇖ 734
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































