Boczniaki z pomidorami
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2024/06/boczniaki-z-pomidorami/
Boczniaki z pomidorami oraz z kolorowymi paprykami. To taki wegetariański sos, trochę w stylu leczo, z grzybami boczniakami które są wyśmienite w takim wydaniu. Można je zjeść z pieczywem albo z ryżem, kaszą czy makaronem. Boczniaki są bogatym źródłem białka, witamin z grupy B oraz minerałów, takich jak potas, fosfor i selen. To danie może … Artykuł Boczniaki z pomidorami pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 42
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 49
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 43
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 54
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 48
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1866
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































