Boczniaki z pomidorami

Boczniaki z pomidorami oraz z kolorowymi paprykami. To taki wegetariański sos, trochę w stylu leczo, z grzybami boczniakami które są wyśmienite w takim wydaniu. Można je zjeść z pieczywem albo z ryżem, kaszą czy makaronem. Boczniaki są bogatym źródłem białka, witamin z grupy B oraz minerałów, takich jak potas, fosfor i selen. To danie może … Artykuł Boczniaki z pomidorami pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Kiedy za oknem szaruga, a temperatura spada, instynktownie... ⇖ 36
Jesienny spacer po lesie to nie tylko okazja do złapania... ⇖ 45
Szynka pieczona w airfryer Szynka, królowa świątecznych... ⇖ 70
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 74
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 76
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 103
Kiszone buraki, ze swoim głębokim, ziemistym aromatem i... ⇖ 83
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204