Boczniaki z pomidorami

Boczniaki z pomidorami oraz z kolorowymi paprykami. To taki wegetariański sos, trochę w stylu leczo, z grzybami boczniakami które są wyśmienite w takim wydaniu. Można je zjeść z pieczywem albo z ryżem, kaszą czy makaronem. Boczniaki są bogatym źródłem białka, witamin z grupy B oraz minerałów, takich jak potas, fosfor i selen. To danie może … Artykuł Boczniaki z pomidorami pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 9
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Kiedy za oknem szaruga, a temperatura spada, instynktownie... ⇖ 35
Jesienny spacer po lesie to nie tylko okazja do złapania... ⇖ 43
Szynka pieczona w airfryer Szynka, królowa świątecznych... ⇖ 65
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 73
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 76
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 100
Kiszone buraki, ze swoim głębokim, ziemistym aromatem i... ⇖ 82
Cześć kochani! Rok szkolny rozpoczęty, ale u nas to... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173