Mamy
230956 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 19
Boeuf bourguignon
Wołowina po burgundzku, to klasyka kuchni francuskiej. Mięso rozpływa się w ustach, a aromat stworzony przez czerwone wino, zostawia niezapomniane wrażenia smakowe. Danie nie należy do najtańszych, ale jak szaleć, to z klasą. Człowiek czasami musi zszamać coś wyjątkowego. Na ten pomysł wpadł mój sąsiad, Mateusz. Mając w końcu dzień wolny od pracy, postanowiliśmy...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 82
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 61
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 54