Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 13
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 65
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 48
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 68
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 64
Brioche z migdałową skórką.
W piekarniku ląduje miękka bułka okraszona migdałową pastą. Ideał który stwarza jedność z wszelakimi dodatkami. Od karmelu po krem z czekolady, konfitury czy solo z masłem. Taki wypiek przystroi każdy stół. Podawaj z: Czas przygotowania: 3 godziny Porcja: Tangzhong: Ciasto: Toping: 1. Składniki na tangzhong gotuję w małym garnuszku. Potrwa to jakie 30-45 sekund. Mleko... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Aromatyczny i soczysty kurczak podany na wszystkim znanej... ⇖ 68
Jedwabisty krem pistacjowy ukradnie serce każdego! Wręcz... ⇖ 44
Niesamowite danie które wkradnie się na zawsze w Wasze... ⇖ 50
Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest czwartek... ⇖ 44