Najnowsze przepisy
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 23
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 27
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 5
Bruschetta z bresaolą i kaszkawałem

Kanapka wloska czyli bruschetta to grzanka polana oliwa i posmarowana czosnkiem a na niej juz pelna dowolnosc.U mnie na grzance wyladowala suszona na powietrzu, solona wolowina, dojrzewajaca przez 3 miesiace, bresaola.Ser kaszkawal to dlugodojrzewajacy ser z mleka owczego lub krowiego, bardzo popularny we Wloszech jako Cacciocavallo.Bruschetta z bresaola i kaszkawalem.ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 55
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 107
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1844
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 936
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 875
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 519