Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 0
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 1
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 2
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 13
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 6
Bryzol czyli gastronomiczna legenda PRL. Bardzo smaczny kotlet wołowy z pieczarkami i cebulką. PRZEPIS
Każdy szanujący się lokal gastronomiczny w PRL miał go w swoim jadłospisie. Mowa o bryzolu, kotlecie z grubo mielonej lub siekanej wołowiny podanym z pieczarkami i cebulką. Jest bardzo smaczny, warto więc wypróbować ten stary i nieco zapomniany przepis w swojej kuchni. Przepis na bryzol Składniki: 500 gramów zmielonej wołowiny – mięso najlepiej zemleć samodzielnie […] Artykuł Bryzol czyli gastronomiczna legenda PRL. Bardzo smaczny kotlet wołowy z pieczarkami i...
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 63
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3098
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 82
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 129