Najnowsze przepisy
Chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów? Detoks sokowy to... ⇖ 17
Zapraszam Was serdecznie do mojego najnowszego wpisu na... ⇖ 18
Jakie desery w pucharkach z bitą śmietaną warto zrobić?... ⇖ 32
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 22
Bryzol z pieczarkami i cebulą
Bryzol lub stek jak kto woli, to kawalek poledwicy wolowej obsmazony i podany z pieczarkami i cebulka. Pysznie, szybko i nie ma sie tutaj co nie udac! Poledwica wolowa to mieso, ktore idealnie nadaje sie do krotkiej obrobki. To ostatnie 2 kawalki zdobycznej poledwicy wolowej i zamienilam je w danie, ktore panowalo w niemal kazdej restauracji w czasach PRL-u.
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 484
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 511
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 433
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 503
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 464
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 575
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 563