Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 89
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 98
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 37
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 101
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 85
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 82
Brzoskwinie pod kruszonką
Przepis na ten deser jest tak banalnie prosty, ale to właśnie jego prostota daje tak niesamowity świeży i owocowy efekt. Polecam spróbować, najlepiej smakuje z lodami karmelowymi! Czas przygotowania: 10 min Czas pieczenia: ok. 15 min Składniki: 2 duże dojrzałe brzoskwinie Kruszonka: 1 pełna łyżka miękkiego masła 1 łyżka cukru 2 łyżki mąki Przygotowanie: Składniki na kruszonkę zagnieć Brzoskwinie przekrój na pół, usuń pestki i ułóż na blaszce rozcięciem ku...
Przepisy z bloga
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 89
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 86
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 85
Bardzo prosty przepis na biszkopt bez oddzielania żółtek... ⇖ 110