Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 9
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 33
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Bułki na dzikich drożdżach na wodzie z fioletowej marchwi i kardamonu
Tym razem to poszalalam ale ten kolor marchewki mnie urzekl i postanowilam na jej bazie upiec buleczki.To byl wspanialy pomysl a bulki sa przepyszne, sprobuje jeszcze zrobic takie pomaranczowe ze zwyklej karotki.Robi sie je dosc dlugo ale pracy przy nich malo.Musicie najpierw nastawic warzywo na wode zakwasowa i pobudzic do dzialania drozdze w nich zawarte.Potem zrobic zakwas na bazie tej wody a p...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 60
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 58
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 159
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 50