Najnowsze przepisy
Tarty do przygotowani w kilka chwil jeśli akurat mamy... ⇖ 29
Zmiksuj domowe lody naturalne, które podbiją każde... ⇖ 30
Bułki pszenne na zakwasie z dodatkiem mąki razowej
Zaczyn:30 g zakwasu pszennego lub zytniego160 g maki pszennej o duzej zawartosci bialka110 g letniej wodyZakwas rozpusc w wodzie, zagniec z maka na miekkie ciasto. Lekko przykryj, odstaw w temperatur...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 749
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 963
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 743
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 631
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 624
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 625
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 923
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 635