Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 14
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 12
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 28
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 21
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 25
Bułki rustykalne J. Hamelmana
Podobno recepturę na te bułki opracował profesor Raymond Calvel, światowej sławy ekspert w dziedzinie francuskiego pieczywa. Po wstępnej fermentacji ciasto nie jest formowane, dlatego przypomina ciasto na ciabatę.Sposób przygotowania ciasta powoduje, że bułki długo (kilka dni) zachowują świeżość. Każda z bułek ma inny kształt. Urok tych bułeczek tkwi w tym, że...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 15
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 63
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 86