Najnowsze przepisy
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne... ⇖ 6
Powiedzieć, że to ciasto jest dobre, to tak jakby ... nic... ⇖ 4
Ciasto kokosowo-orzechowe to jedno z tych ciast, które... ⇖ 8
Chrupiąca, pikantna cukinia w zalewie curry to doskonała... ⇖ 2
Uwielbiam omlety śniadaniowe i robię je jak tylko mam... ⇖ 6
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 20
Jeśli szukasz prostego, ale wyjątkowego przepisu na lato... ⇖ 17
Bułki rustykalne J. Hamelmana

Podobno recepturę na te bułki opracował profesor Raymond Calvel, światowej sławy ekspert w dziedzinie francuskiego pieczywa. Po wstępnej fermentacji ciasto nie jest formowane, dlatego przypomina ciasto na ciabatę.Sposób przygotowania ciasta powoduje, że bułki długo (kilka dni) zachowują świeżość. Każda z bułek ma inny kształt. Urok tych bułeczek tkwi w tym, że...
Przepisy z bloga
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 79
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 58
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 35
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 52
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 76
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 108
Zdrowia, radości, czasu na odpoczynek i zadumę, spokoju i... ⇖ 248
Na tegoroczną Wielkanoc upiekłam pasztet w przyjemnym... ⇖ 242
Przepisy na czasie
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 175
Brokuły i ser feta, to zawsze dobre połączenie. Jeśli... ⇖ 20
Nalewka przeznaczona jest tylko dla osób powyżej 18 roku... ⇖ 18
Jeśli szukasz prostego, ale wyjątkowego przepisu na lato... ⇖ 17