Buraczki marynowane
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/buraczki-marynowane.html
Marynowane buraczki są rewelacyjnym dodatkiem do mięs, zarówno wędlin,jak i obiadów.Wybieramy najmniejsze buraczki.Gotujemy ok. 30 minut.Obieramy ze skórki. Na ok. 2 kg buraczków potrzebna nam będzie jedna pokrojona w plasterki cebula. Przygotowujemy zalewę octową.Jedna porcja to:-3 szklanki wody-0,5 szklanki octu-1 łyżka soli-5 łyżek...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 9
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 15
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 13
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 140
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 294
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 422
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 74
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































