Calzone

Calzone, to pieróg zrobiony z ciasta na pizzę, upieczony tak jak pizza w piekarniku. Jeśli chodzi o dodatki to, dziś proponuję w wersji z tuńczykiem, papryką i serami. Nadzienie można przygotować dowolne z mięsem, rybą, a nawet na słodko z owocami. Przy pieczeniu calzone należy pamiętać, aby dodatki były dociśnięte z nadmiaru soku. Nadmiar płynów w dodatkach... Read More Artykuł Calzone pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 17
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 18
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 21
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 17
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 15
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 19
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 54
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 72
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 173
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 213
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 439
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2188
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 392
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 371
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 369
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 353
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 348
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 327