Mamy 231017 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Ulotny zapach czereśni...

Ulotny zapach czereśni...

#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 10

Odrywany chlebek ziołowy

Odrywany chlebek ziołowy

Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 62

Grillowana cukinia Kala...

Grillowana cukinia Kala...

Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 45

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne Ogórki małosolne — to nie tylko... ⇖ 52

Czekolada na gorąco...

Czekolada na gorąco...

Cześć! Czy wy tez tak macie że czasami przyjdzie wam... ⇖ 31

NAMELAKA CZEKOLADOWA

NAMELAKA CZEKOLADOWA

Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 65

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Jeszcze zanim zrobiło się tak chłodno i przymrozki... ⇖ 39

pączki na suchych...

pączki na suchych...

Składniki: drożdże suche 1 opakowanie, mąką tortowa... ⇖ 48

Torcik Biała Dama

Torcik Biała Dama

Torcik Biała DamaLekki, nieduży torcik na orzechowym... ⇖ 60

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 61

Wyświetlono: 307 razy

Canederli Tirolesi

Canederli Tirolesi

Canederli Tirolesi Canederli Tirolesi lub Tiroler Knödel to kolejny przysmak, który zrodził się jako ubogie jedzenie rolników, tak zwane Cucina Povera.  Pierogi chlebowe lub knedle, czyli Canederli to przysmak i wspólne danie dla kuchni austriacko-bawarskiej, frankońskiej i przede wszystkim włoskiej, które jest dostępne tylko w północno-wschodniej części kraju.  Nazwa – Canederli pochodzi od austriackiego i niemieckiego… Czytaj dalej Canederli...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 134

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e Funghi – Grzyby i... ⇖ 38

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 49

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico –... ⇖ 55

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 66

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al Gorgonzola — Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 57

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Campidanese z Kiełbasą Sardyńską. ... ⇖ 29

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 35

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM