Cannelloni z mięsem w sosie pomidorowym (i pieczarkami)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2014/03/cannelloni-z-miesem-w-sosie-pomidorowym.html
PolskiSkładniki dla 4 lub więcej osób:ok. 16 rurek cannelloni (ja wypełniłam 18 mięsem plus 6 pieczarkami)(ok. 1/2 litra rosołu lub mniej, opcjonalnie)(pieczarki ilość wg uznania plus majeranek i 1/2 cebuli, opcjonalnie)Beszamel:50 g masła50 g mąki pszennej1/2 litra mlekastarta gałka muszkatołowasól do smakuSos beszamelowy wykonujemy jak zasmażkę lub jak budyń,...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 9
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 15
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 14
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 74
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































