Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 17
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 29
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 56
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 41
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 62
Caponata
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 49
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 143
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 53
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 60
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 43
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 68