Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 22
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 18
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 35
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 35
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 11
Chleb bananowy na dzikich drożdżach

Bardzo aromatyczny i pyszny bochen dzis przedstawiam.Chleb jest wilgotny i ma chrupiaca skorke, idealny na kanapki i na tosty.Chwile sie na niego czeka ale efekt jest tego wart.Tak napisalam ze czeka bo pracy przy nim niewiele tylko potrzeba czasu.Czas przy wypiekaniu chleba jest skladnikiem niezbednym, nauczylam sie tutaj cierpliwosci.Chleb rosnie na dzikich drozdzach wyhodowanych ze skorek banan...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 55
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 108
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1848
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 939
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 879
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 587
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 527