Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 40
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 35
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 37
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 32
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 59
Chleb na zakwasie pszennym z pomidorami i ognistą przyprawą
Moj zakwas pszenny ma na imie "Franek" i wlasnie skonczyl 1,5 roku.Dla zakwasu to niewiele bo w wykwalifikowanych piekarniach zakwasy zyja nawet i 100 lat ale ja dbam o moj zakwas aby zawsze byl gotowy do uzycia i z czasem i on nabierze "mocy".Co nie oznacza jednak ze chleb wychodzi zly, jest pyszny tylko dluzej rosnie. Jak zrobic swojego "Franka" czyli zakwas pszenn...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 69