Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 11
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 19
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 14
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 14
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 31
Chleb pszenno żytni Rike Mezker
Chleb pszenno żytni Rinke Mezker znalazłam w książce Beatrice Ojakangas. Przygotowanie chleba najlepiej rozpocząć przed pójściem spać, ponieważ jest to chleb trójfazowy. Wieczorem wymieszać zaczyn i dać mu przynajmniej 9 godzin w ciepłym miejscu. Ciasto na chleb na zakwasie z dodatkiem mąki żytniej potrzebuje od kilku do kilkunastu godzin, aby odpowiednio przerobić mąkę na zaczyn. Po tym... Read More Artykuł Chleb pszenno żytni Rike Mezker pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 166
Galaretka z czerwonej porzeczki to wyborny smak lata... ⇖ 412
Macie ochotę spróbować kawałeczek ciasta piernikowego... ⇖ 502
Dziś mięciutkie maślane bułeczki z czekoladą! Jest to... ⇖ 489