Chleb pszenno żytni z ziarnami

Szybki chleb z mąk mieszanych, żytniej i pszennej odrobiny otrąb żytnich, ziaren sezamu, siemienia lnianego i pestek dyni. Przepis nie jest skomplikowany w wykonaniu, w zasadzie wystarczy wymieszać ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Chleb po upieczeniu jest wilgotny, sprężysty z chrupiącą skórką. Domowe pieczywo długo pozostaje świeże, oczywiście jeśli odpowiednio je przechowamy. Natomiast dzięki nasionkom dodanym... Read More Artykuł Chleb pszenno żytni z ziarnami...
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 16
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 17
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 20
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 16
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 14
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 18
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 54
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 72
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 173
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 213
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 439
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2187
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 391
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 370
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 368
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 352
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 347
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 326