Najnowsze przepisy
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 41
Chleb pszenny razowy wieloziarnisty wg Hamelmana
Kolejny pyszny chleb Hamelmana z ksiazki "Chleb". Dodatek ziaren nadaje temu chlebowi wyjatkowy smak, a miod odrobine slodyczy. Fermentycja wstepna dzieki drozdzom trwa tylkogodzine, a chleb jest pelen pszenicznego aromatu. Kombinacje ziaren mozemy skompletowac samodzielnie i za kazdym razem uzyc innej. Ma niezwykle pyszna, chrupiaca skorke.
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 484
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 510
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 431
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 501
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 462
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 573
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 563