Mamy 231182 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

szybki makaron z sosem...

szybki makaron z sosem...

Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 20

Nocny chlebek...

Nocny chlebek...

Miałam napoczętą paczkę drożdży po pieczeniu chałki,... ⇖ 16

Serniczki czekoladowe

Serniczki czekoladowe

SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 21

Grillowane szaszłyki z...

Grillowane szaszłyki z...

Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 40

Ciasto „Truflowy...

Ciasto „Truflowy...

Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 63

KOTLETY JAJECZNE Z...

KOTLETY JAJECZNE Z...

Uwielbiam kotleciki jajeczne ⇖ 41

Ciasto malinowa fantazja...

Ciasto malinowa fantazja...

Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 43

koreczki imprezowe z...

koreczki imprezowe z...

składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 49

Salceson wieprzowy z...

Salceson wieprzowy z...

Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 32

Mus mniszkowy

Mus mniszkowy

Na trawnikach żółte dywany mniszka lekarskiego i chyba... ⇖ 28

Wyświetlono: 527 razy

CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ

Od dłuższego czasu uwielbiam piec chleby prowadzone metodą 3- fazową. Takie pieczenie ma same plusy: nie trzeba mieć świeżo odżywionego zakwasu, nie trzeba go dużo przechowywać (na raz zużywam 40g) i co najistotniejsze można nim sterować tak, że wiadomo, o której będzie wstawiony do piekarnika Pierwszy etap trwa 12-14h (przynajmniej u mnie), drugi 3-6h (zależy jak mi...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

CIASTO DYNIOWE

CIASTO DYNIOWE

Najlepsze ciasto dyniowe, jakie jedliśmy. Delikatne,... ⇖ 110

CIASTO W-Z, CZYLI...

CIASTO W-Z, CZYLI...

Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 299

SERNIK BASKIJSKI

SERNIK BASKIJSKI

Kiedy wydaje ci się, że znasz już wszystkie serniki, bo... ⇖ 275

FASZEROWANE PIECZARKI

FASZEROWANE PIECZARKI

Faszerowane pieczarki idealnie sprawdzą się jako... ⇖ 167

ZUPA TAJSKA Z...

ZUPA TAJSKA Z...

Ta zupa tajska z kurczakiem, to nie lada gratka dla... ⇖ 209

PAPRYKA FASZEROWANA...

PAPRYKA FASZEROWANA...

Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 200

ROGALIKI MLECZNE,...

ROGALIKI MLECZNE,...

Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 436

CHLEB ŻYTNI 3-FAZOWY, Z...

CHLEB ŻYTNI 3-FAZOWY, Z...

Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 436

NAJLEPSZE JAGODZIANKI

NAJLEPSZE JAGODZIANKI

Te jagodzianki są po prostu genialne. Mnóstwo jagód... ⇖ 218

LANGOSZE

LANGOSZE

Langosze to pyszne placki drożdżowe, specjalność... ⇖ 819

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM