Najnowsze przepisy
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 20
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 21
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 40
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 63
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 43
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 49
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 32
CHLEB ŻYTNIO-ORKISZOWY, PEŁNOZIARNISTY, PROWADZONY METODĄ 3-FAZOWĄ
Od dłuższego czasu uwielbiam piec chleby prowadzone metodą 3- fazową. Takie pieczenie ma same plusy: nie trzeba mieć świeżo odżywionego zakwasu, nie trzeba go dużo przechowywać (na raz zużywam 40g) i co najistotniejsze można nim sterować tak, że wiadomo, o której będzie wstawiony do piekarnika Pierwszy etap trwa 12-14h (przynajmniej u mnie), drugi 3-6h (zależy jak mi...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 299
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 200
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 436
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 436