Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 13
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 15
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 9
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 9
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 10
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na Ciasto z truskawkami i... ⇖ 11
Wprowadzenie do Ciasta Orzechowego z Kremem Budyniowym... ⇖ 12
Chleb z sezamem na drożdżowym zaczynie biga

Przepis na ten chleb wymyslil Jacek znajomy z FB z grupy Piekarnicza Brac.Chleb jest malo pracochlonny, tylko potrzebuje troche czasu na wyrastanie, polecam goraco.Chleb jest sprezysty, mieciutki i ma chrupiaca skorke, idealny na kanapki a jak pachnie, a jak jest jeszcze cieply, bedziecie zajadac sam albo z maslem, przepyszny.Bochen chleba na drozdzach z sezamem.CZYTAJ DALEJ
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 51
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 95
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 51
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1751
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 883
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459