Najnowsze przepisy
Nadziewany kurczak to prawdziwa uczta dla podniebienia, a... ⇖ 10
Przepis na pyszne, bardzo proste i szybkie ciasteczka... ⇖ 6
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 13
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 35
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 50
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 32
Chleb żytni na dzikich drożdżach z wody zakwasowej: marchew, estragon, ziele angielskie
Kolejny, pyszny i zdrowy bochen na mym stole i eksperymentow ciag dalszy.Tym razem chleb pieczony w foremce a dojrzewany czytaj garowany na blacie w temperaturze pokojowej.Chleb zrobilam przy uzyciu wody zakwasowej z marchewki, estragonu i ziela angielskiego.Potem na bazie tej wody zrobilam zakwas a na koncu chleb.Zachecam do eksperymentow i wlasnego wypiekania chleba.Chleb zytni na dzikich drozdz...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 62
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 58
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 160