Najnowsze przepisy
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 29
Chlebek z zielonymi szparagami i kozim serem, jest jednym z... ⇖ 15
Szakszuka z rzodkiewkami Szakszuka zapisywana także jako... ⇖ 13
Chleb żytni pytlowy
Dziś chleb żytni pytlowy na zakwasie żytnim. Przepis jest przepisem dwufazowym, ponieważ nie ma w nim dodatku drożdży piekarskich, musi mieć czas na wytworzenie odpowiedniej ilości drożdży potrzebnej do wyrośnięcia ciasta. Przygotowanie chleba zaczynamy od przygotowania zaczynu. Zaczyn powinien pracować minimum 9 godzin. Najlepiej przygotować go wieczorem przed pójściem spać, aby móc następnego dnia dokończyć pracę,... Read More Artykuł Chleb żytni pytlowy pochodzi z...
Przepisy z bloga
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 169
Galaretka z czerwonej porzeczki to wyborny smak lata... ⇖ 414
Macie ochotę spróbować kawałeczek ciasta piernikowego... ⇖ 503
Dziś mięciutkie maślane bułeczki z czekoladą! Jest to... ⇖ 491