Najnowsze przepisy
Nadziewany kurczak to prawdziwa uczta dla podniebienia, a... ⇖ 10
Przepis na pyszne, bardzo proste i szybkie ciasteczka... ⇖ 7
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 13
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 35
Chleb żytni z mąką pszenna razową i łamanym ziarnem żyta wg J.Hamelmana
Rewelacyjny, przepyszny chleb, kolejny z ksiazki "Chleb" Jeffreya Hamelmana. Na gleboki smak tego chleba wplywaja maka pszenna razowa i namoczone ziarno zyta. Ziarno zastosowane w przepisie jest lamane, a nie mielone i w znaczacy sposob odzialuje na konsystencje pieczywa. Od dawna frapowal mnie dodatek lamanego ziarna, nie przypuszczalam jednak, ze rezultat moze byc tak fantastyczny.
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 484
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 510
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 431
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 502
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 463
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 574
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 563