Chlebki pszenno-żytnie z otrębami gryczanymi - Wheat and rye bread with buckwheat bran - Pagnotte con segale e crusca di gran saraceno
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/chlebki-pszenno-zytnie-z-otrebami.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:350 g mąki pszennej/ 12.3 oz plain white flour/ 350 g di farina tipo 0130 g mąki żytniej/ 4.5 oz rye flour/ 130 g di farina di segale20 g otrębów gryczanych/ 0.7 - 1 oz buckwheat bran/ 20 g di crusca di grano saraceno1 łyżeczka cukru trzcinowego/ 2 tsp cane...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































