Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 14
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 24
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 50
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 39
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 57
Chrzan w zalewie – kuchnia podkarpacka
Chrzan w zalewie – kuchnia podkarpackaKorzeń chrzanu to obowiązkowy element wielkanocnego koszyczka. Czasem jednak kupujemy go więcej, niż rzeczywiście jesteśmy w stanie zjeść w czasie Świąt. Przechowywany w warunkach domowych korzeń chrzanu szybko staje się suchy i łykowaty. Można jednak przedłużyć jego przydatność ścierając go na tarce i zalewając odpowiednio...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 44
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 98
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 83
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 113