Najnowsze przepisy
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 12
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 43
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 27
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 55
Churros – hiszpańskie pączki z sosem czekoladowym
Przepis na niezwykłe pączki z ciasta parzonego podawane koniecznie z sosem czekoladowym. Wyglądem ani smakiem w ogóle nie przypominają naszych tradycyjnych pączków, ale warto je zrobić bo są równie wyśmienite! Czas przygotowania: 30 min Czas smażenia: ok. 30 (cała porcja) Składniki: (na dwa duże talerze churrosów) Ciasto parzone: 240 ml wody (ok. 1 szklanka) 170 g mąki (ok. 1 szklanka) 100 g masła (pół kostki) 30 g cukru (2 łyżki) szczypta soli 3-4 jajka olej do...
Przepisy z bloga
Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na... ⇖ 503
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 3951
Ciasto wiśniowa chmurka to przepis obowiązkowy dla osób... ⇖ 102
Przepis na intensywnie cytrynową, bardzo puszystą babę o... ⇖ 92