Ciasto buraczano-czekoladowe z migdałami i orzechami - Chocolate & Beetroot Cake Recipe - Torta alla barbabietola con cioccolato e cocco
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2018/03/ciasto-buraczano-czekoladowe-z-migdaami.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti250 g startych gotowanych buraków/ 8.8 oz grated cooked beetroots/ 250 g di barbabietole lesse3-4 łyżki mąki/ 3-4 tbs plain white flour/ 3-4 cucchiai di farina150 g mielonych lub siekanych migdałów/ 5.2 oz chopped almonds/ 150 g di mandorle frullate150 g siekanej...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 12
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































