Ciasto Lion na krakersach – idealne połączenie słodkiego i słonego smaku
Źródło: https://gotujzprezesem.pl/2023/04/ciasto-lion/
Ciasto Lion na krakersach to rezultat eksperymentu, który narodził się przypadkiem – chciałam połączyć słodycz popularnych batoników, słoność krakersów i lekkość kremu mascarpone. Efekt? Deser, który znika z blachy nim dobrze zdąży się schłodzić. To doskonały balans smaków, który sprawia, że Lion ci...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 15
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 24
Kiedy byłem w trasie przez Mazury, zatrzymałem się na... ⇖ 32
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 38
Tofu jest jednym z tych składników, które potrafią... ⇖ 30
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 42
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 56









































