Ciasto z rabarbarem i budyniem

Przepis na sezonowe ciasto z rabarbarem urozmaicone warstwą budyniową, która idealnie łagodzi intensywnie kwaśny smak rabarbaru. Dodatkowo budyń sprawia, że całe ciasto jest bardziej wilgotne i dłużej zachowuje świeżość. SKŁADNIKI (na blaszkę 24×24 cm) Ciasto 150 g miękkiego masła 150 g drobnego cukru szczypta soli 3 jajka M 3 łyżki śmietany kwaśnej 200 g mąki 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia * Wszystkie składniki powinny mieć temp....
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 8
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Przepis na pyszne drożdżowe bułeczki zawijane z domowym... ⇖ 142
Przepis na sezonowe ciasto z rabarbarem urozmaicone... ⇖ 154
Przepis na efektowne wiosenne ciasto pełne rabarbaru. W... ⇖ 166
Przepis na kremowy sernik na zimno o niezwykle modnym... ⇖ 182
Wielkanocna babka o intensywnym czekoladowym smaku. Dzięki... ⇖ 152
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 54
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 40
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 39
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37