Co zrobić, aby pączki, faworki, oponki wchłaniały mniej tłuszczu podczas smażenia.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2015/02/co-zrobic-aby-paczki-faworki-oponki.html
Aby paczki, faworki lub oponki wchlanialy mniej tluszczu podczas smazenia trzeba dodac do ciasta pod koniec wyrabiania go, lyzke spirytusu lub octu. Mozemy takze dodac szczypte kwasku cytrynoweg...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 21
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 105
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 192
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 211
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 220
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 229
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 109
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58








































