Co zrobić z mięsa z rosołu, by stworzyć danie lepsze niż sam rosół

Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy swoje kulinarne życie na zimnym talerzu lub – co gorsza – w koszu. Pamiętam, jak babcia ukradkiem „wyciągała” mięso z garnka po ugotowaniu rosołu i wrzucała je na patelnię z cebulką. Dla dzieci to było wtedy zwykłe „to samo, ale bez zupy” — dziś ...
Najnowsze przepisy
Jedną z największych radości w otrzymywaniu pudełek... ⇖ 11
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 6
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 15
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 12
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 14
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 97
Przepisy z bloga
Maślanka. Niby zwyczajna, blada, skromna. W lodówce kryje... ⇖ 33
Mascarpone – miękki, kremowy ser o subtelnym smaku... ⇖ 32
Marchewka to jedno z tych warzyw, które niemal każdy zna... ⇖ 42
Mango to egzotyczny owoc, który nie przestaje zadziwiać... ⇖ 43
Sos do mięsa to temat, który wraca w mojej kuchni jak... ⇖ 35
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 171
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125