Co zrobić z patisona, żeby w końcu miał jakiś smak

Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie, a jeszcze łatwiej zignorować po ugotowaniu. „Nie smakuje niczym” – to najczęstsza opinia, jaką można usłyszeć od osób, które podjęły próbę przyrządzenia go raz czy dwa. Pewnego lata znajoma ogrodniczka wręczyła mi torbę pełną białych, talerzykow...
Najnowsze przepisy
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 10
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 18
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Ekspresowe, przepyszne rogaliki. Nie trzeba czekać, aż... ⇖ 129
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 13
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 22
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 10
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 20
Soczysta, chrupiąca, słodka, czasem pikantna – papryka... ⇖ 26
Domowy sos pomidorowy to nie tylko pasteryzowane przetwory... ⇖ 24
Carpaccio z buraka po raz pierwszy spróbowałam w małej... ⇖ 45
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 47
Mięso z rosołu to często pomijany skarb, który kończy... ⇖ 54
Maślanka. Niby zwyczajna, blada, skromna. W lodówce kryje... ⇖ 42
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 765
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 310
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 264
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 189
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 186