Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 1
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 17
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 43
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 27
cobbler ze śliwkami
Sama nie wiem, czy to cobbler czy crumble, z pewnością nie jest to crisp. A jaka jest różnica? Zasadniczo chodzi o warstwę kruszonki na wierzchu. Cobbler pokryty jest grubymi kawałkami kruszonki, crumble drobniejszymi, a crisp posypany jest najdrobniejszymi, mniej gęsto, chrupiącymi, bo często z dodatkiem płatków owsianych. Czy wiecie, że cobbler został opisany po raz pierwszy w 1859...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 264
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 192
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 264
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 214
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 188
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 245