Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 5
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 28
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 63
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 32
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 35
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka
Czarny makowiec – kuchnia podkarpacka Ten makowiec nie tylko jest czarny z wyglądu, ale też za sprawą dodatków jest czarny w smaku. Od tradycyjnych makowców różni go niewiele, zaledwie 3 łyżki kakao, ale dzięki nim i czekoladowej polewie zmienia się i wygląd i smak makowca. Ciasto jest smaczne, kakaowe, wilgotne, a do tego ładnie i równo się piecze. Smak dopełniają...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 42
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 95
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 81
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 109