Czerwony barszczyk z pieczonymi buraczkami
Źródło: http://www.staregary.pl/2019/01/czerwony-barszczyk-z-pieczonymi.html
Bardzo intensywny w smaku czerwony barszcz. Jest nieco czasochlonny ale warto raz na jakis czas taki barszcz ugotowac. Pierwszy raz dodalam do barszczu koper. To znakomity pomysl, warto w sezonie zamrozic sporo koprowych baldachow, zima beda jak znalazl. W oryginalnym przepisieMagdy Gessler,barszczyk nie jest dodatkowo zakwaszany kwasem buraczanym. Ja przepis nieco zmodyfikowalam, a na...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 6
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 577
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 510
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 509
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 706
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 650
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 710
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































